Η εταιρεία KMF Ε.Π.Ε. με έδρα τα Χανιά και δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην κατασκευή και πώληση προκατασκευασμένων μεταλλικών οικίσκων και κτηρίων, που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες στέγασης.

Η ποιότητα κατασκευής και η τεχνογνωσία που έχομε δημιουργήσει μας επιτρέπουν να προσφέρομε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη στέγασης. Τα κτήρια μας προσφέρονται για κύρια η εξοχική κατοικία, φορητά γραφεία, χώροι υγιεινής, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, αποθηκευτικοί χώροι κ.λ.π.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, για την σωστή και εύκολη διεκπεραίωση κάθε στεγαστικής σας ανάγκης.

Η K.M.F. Ε.Π.Ε. αναλαμβάνει να καλύψει κάθε στεγαστική σας ανάγκη, παρέχοντας όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες (Οικοδομική άδεια, Χωματουργικά, Οικοδομικά, Διαμορφώσεις εσωτερικών, εξωτερικών χώρων) για λύσεις με το κλειδί στο χέρι, που εγγυώνται για το πελάτη, την καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας, την εξοικονόμηση χρόνου και συγκεκριμένο άμεσο χρόνο παράδοσης.