Τα προκατασκευασμένα κτίρια παρέχουν μια σταθερή ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα και οικονομία. Η KMF International προσφέρει διαφάνεια σε όλες τις χρεώσεις και άμεση ανταπόκριση στις επιθυμίες του πελάτη.

Η KMF International αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση κάθε είδους προκατασκευασμένου κτιρίου, όπως σπίτια, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, χώρους πολλαπλών χρήσεων, σχολικές αίθουσες, αίθουσες συνεδριάσεων – συγκεντρώσεων, αποδυτήρια, χώροι μαζικής εστίασης, χώροι υγιεινής και γκαράζ.

Σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη , σχεδιάζουμε μαζί και κατασκευάζουμε ένα σπίτι που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες, εξοπλισμένο με τις προσωπικές επιλογές του.

Η εταιρεία σας παραδίδει προκατασκευασμένα κτίρια με το κλειδί στο χέρι καθώς αναλαμβάνει την πλήρη ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Εταιρεία

Το 1998, η KMF International δημιούργησε τις πρώτες εγκαταστάσεις αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων και ξεκινά την δραστηριότητα της στο τομέα των διεθνών μεταφορών. Το 2007 προσμετρά ήδη 3 χρόνια εμπειρίας στην πώληση προκατασκευασμένων κτιρίων και συγχρόνως επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο τμήμα των κατασκευών προκατ κτιρίων. Στην συνέχεια, το 2010 η εταιρεία ξεκινά να δραστηριοποιείται ενεργά στην αγορά, πώληση και ενοικίαση μηχανολογικού εξοπλισμού.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ