Με την ενοικίαση κάποιου μηχανήματος, η KMF International αναλαμβάνει την εκπαίδευσή σας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του. Το κόστος ορίζεται με βάση το είδος του εργαλείου και την χρονική διάρκεια ενοικίασης. Καθ'όλη τη διάρκεια της ενοικίασης είμαστε δίπλα σας για τεχνική υποστήριξη.

Τρέιλερ φωτισμού

Η KMF International διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τρέιλερ φωτισμού με εξαιρετική απόδοση για κάθε σας ανάγκη. Τα τρέιλερ φωτισμού αποτελούνται από έναν ιστό με φωτιστικά σώματα και μια γεννήτρια που καθιστά το τρέιλερ αυτόνομο. Με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους και της γωνίας στα φωτιστικά σώματα επιτυγχάνεται επαρκής φωτισμός μεγάλων χώρων.

Κατάλληλα για την κάλυψη κάθε είδους ανάγκης, όπως φωτισμός events, προσωρινές εγκαταστάσεις, συναυλιακούς χώρους, και άλλες εφαρμογές.

Container

Η KMF International προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών container αποθήκευσης , μεταχειρισμένα ή καινούργια, για την ασφαλή φύλαξη των εμπορευμάτων , του εξοπλισμού της επιχείρησής σας ή των οικοσκευών σας.

Η εταιρεία διαθέτει container 6 ή 12 μέτρων βάθους, και 2,40 ή 2,80 μέτρων ύψους για καθαρή και ξηρή αποθήκευση, καθώς και container ψυγεία με δυνατότητα ψύξης έως -20°C για τη συντήρηση και την κατάψυξη των εμπορευμάτων σας.

Γεννήτριες

Με μεγάλη γκάμα γεννητριών, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, από πολύ μικρή όπως την ηλεκτροδότηση μιας μικρής εγκατάστασης έως και την τροφοδοσία βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας , αθόρυβες γεννήτριες, ιδανικές για εφεδρεία και υποστήριξη ηλεκτρικού δικτύου ή και για πλήρη κάλυψη σε απομακρυσμένες περιοχές όπου το δημόσιο δίκτυο δεν καλύπτει.

Κομπρεσέρ

Μια μεγάλη ποικιλία λύσεων κομπρεσερ προσφέρει η KMF International. Κάθε χρόνο επενδύουμε σε καινούργια μηχανήματα κομπρεσερ, πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητες επιλογής σας, για γρηγορότερη, ευκολότερη μα πάνω από όλα μια ασφαλέστερη εργασία. Επιλέξτε ανάμεσα σε κομπρεσέρ αέρος, τροχήλατα για μεγάλη παραγωγή αέρα σε λειτουργική πίεση 6-12 bar και παροχή 50-750 cfm (cubic feet per minute), κομπρεσέρ υψηλής πίεσης αναπνεύσιμου αέρα σε λειτουργική πίεση 300 bar και κομπρεσέρ υψηλής πίεσης αζώτου με λειτουργική πίεση έως 300 bar.

Δεξαμενές

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία δεξαμενών διαφόρων τύπων ανάλογα με τις ανάγκες αποθήκευσης σας. Κατασκευασμένες από πλαστικό , σίδερο ή ανοξείδωτες, και χωρητικότητας από 500L έως 27.000L, κατάλληλες για σχεδόν κάθε χρήση.

Με δυνατότητα αγοράς ή ενοικίασης , μεταφοράς και εγκατάστασης στο χώρο σας.