Έχοντας την πείρα που χρειάζεται για να υλοποιήσουμε κάθε λογής έργο, εδώ και 24 χρόνια είμαστε δίπλα σας, για να εκπληρώσουμε κάθε επιθυμία σας με συνέπεια και ασφάλεια.

Όραμα

Η παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές, είναι και παραμένει βασικό στόχος της εταιρείας. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της KMF International είναι:

• Η ταχύτητα παραγωγής και παράδοσης πάντα εντός του χρονοδιαγράμματος

• Η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος

• Η συνεχή εξυπηρέτηση των πελατών, ακόμα και μετά την παράδοση του έργου.

Εγκαταστάσεις

Η KMF International κατασκευάζει τα προϊόντα της στο εργοστάσιο της στην περιοχή της Όασης Αγυιάς με συνολική έκταση 8,5 στρεμμάτων. Στο βιομηχανικό χώρο έκτασης 800 τ.μ. κατασκευάζονται από μόνιμες κατοικίες μέχρι οικίσκους εργοταξίων , φυλάκια, χώροι υγιεινής και κιόσκια καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα αναγκών στέγασης.

Τα γραφεία της εταιρείας καθώς και ο εκθεσιακός χώρος. όπου γίνεται η παρουσίαση των υλικών - μεθόδων που χρησιμοποιούμε κατά την κατασκευή, στεγάζονται κοντά στο χώρο του εργοστασίου. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να σας συζητήσουμε πως θα μπορούσαμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας.

Ιστορία

Το 1998, η KMF International άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών μεταφορών. Το 2007 έχοντας ήδη 3 χρόνια εμπειρία στην εμπορία προκατασκευασμένων κτιρίων, πραγματοποιεί επέκταση των δραστηριοτήτων της στην κατασκευή τους. Στη συνέχεια, το 2010 η εταιρεία ξεκινά να δραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά , πώληση και ενοικίαση μηχανολογικού εξοπλισμού.

Πιστοποιητικά

Μέσω των πιστοποιήσεων ISO διασφαλίζεται η εφαρμογή των πρότυπων ασφαλείας, που ακολουθεί το προσωπικό μας κατά την διάρκεια διεκπεραίωσης έργων.