Μεταφορά ολόκληρων φορτίων με ταχύτητα, συνέπεια, ακρίβεια και ασφάλεια. Έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο.

Αερομεταφορές

Η ομάδα της KMF International σας παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, για την αερομεταφορά των εμπορευμάτων σας, είτε αφορά δέματα είτε βαρύτερα φορτία. Με έμφαση στις ανάγκες του πελάτη προσφέρει δυνατότητα παράδοσης του εμπορεύματος τόσο airport to airport όσο και door to door. Έχοντας μακροχρόνια συνεργασία με αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούνται προγραμματισμένες ή ομαδοποιημένες εισαγωγές-εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

Η KMF International αναλαμβάνει όλων των ειδών των εμπορευμάτων, όπως πολύτιμα φορτία, επικίνδυνα εμπορεύματα, έργα τέχνης, ανταλλακτικά πλοίων, σορούς, ευπαθή-αλλοιώσιμα και βιολογικά υλικά. Το εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για την συσκευασία, τις τελωνειακές διαδικασίες και τις τραπεζικές ασφαλιστικές υπηρεσίες εξασφαλίζοντας για εσάς το χαμηλότερο δυνατό ναύλο.

Οδικές Μεταφορές

Ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων συμβάλει στην κάλυψη όλων των προορισμών, με εβδομαδιαίες τακτικές αναχωρήσεις προς όλες τις ευρωπαϊκές και βαλκανικές χώρες. Ο σύγχρονός τεχνολογικός εξοπλισμός της KMF International εξασφαλίζει την μεταφορά των φορτίων σας με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια. Η εταιρεία αναλαμβάνει την πλήρη παρακολούθηση της διαδικασίας αποστολής- παραλαβής, των γραφειοκρατικών διαδικασιών συμπεριλαμβανομένου και του εκτελωνισμού, την συσκευασία και την αποθήκευση κάθε είδους εμπορεύματος : επικινδυνων/ευφλεκτων φορτίων, φαρμάκων, οικοσυσκευών, ευπαθών προϊόντων με φορτηγά ψυγεία.

Θαλάσσιες Μεταφορές

Η KMF International αναλαμβάνει την εισαγωγή και εξαγωγή των εμπορευμάτων σας μέσω θαλάσσης με ταχύτητα και ασφάλεια ανεξαρτήτως βάρους και όγκου, χρησιμοποιώντας δύο είδη αποστολών: a) Full Container Loads (FCL) όπου η παράδοση του εμπορεύματος γίνεται πόρτα-πόρτα ή λιμένα- λιμένα πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. b) Less Container Loads (LCL) που παρέχει την δυνατότητα αποστολής φορτίου προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με εβδομαδιαίες αφιξοαναχωρήσεις από Ελλάδα προς όλα τα σημαντικά λιμάνια του κόσμου.

Αν το επιθυμείτε η KMF International σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου της διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και του εκτελωνισμού, της αποθήκευσης των εμπορευμάτων, projects afreight, cargo, parking και factory stuff σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι τύποι container που χρησιμοποιεί είναι:

a) Τα κλασικά μήκους 20 και 40 ft (6,1 & 12,2 μέτρων)
b) Με ανοιχτή οροφή (Open Top)
c) Μόνο πλαίσιο (Flat Rack)
d) Ψυγείο (Reefer)
e) 40 ft με αυξημένη χωρητικότητα (High Cube – 68 κυβ. μέτρων)